Infinite Menus, Copyright 2006, OpenCube Inc. All Rights Reserved.
     Kursna lista
Referentni devizni kurs eura na dan:
10.02.2016.
Vrijednost jednog eura izražena
u drugoj valuti
   Napomena:
   Kursevi iz ove liste primjenjuju se
   od 00:00 sati 11.02.2016. godine.
    Download
    Arhiva kursne liste
    Kursna lista - kalendar
Get Adobe Flash player

Arhiva

Jun 2012.

  • Učenici Srednje ekonomske škole sa Cetinja su prisustvovali predavanju o centralnom bankarstvu i Centralnoj banci Crne Gore, koje je održala dr Zorica Kalezić, savjetnica Glavnog ekonomiste CBCG.


Maj 2012.

  • Povodom tradicionalnog održavanja međunarodne manifestacije Noć muzeja, Muzej novca je, pored uobičajenog radnog vremena, bio otvoren od 18:00h do 24:00h.  Posjetioci su bili u prilici da vide stalnu izložbenu postavku Od perpera do eura, kao i da prisustvuju promotivnom kovanju „perpera“ na autentičnoj mašini iz 1849. godine. Gostima je bilo dostupno i fotografisanje na digitalnoj „novčanici” od pedeset perpera. Prvih dvadeset posjetilaca su na poklon dobili i neki od ovih neuobičajenih suvenira.

  • Tradicionalno uručivanje nagrada CBCG za najbolji diplomski, magistarski i doktorski rad iz oblasti bankarstva i monetarne politike i teorije.

  • Promocija časopisa Journal of Central Banking Theory and Practice koji izdaje CBCG.

  • Održano je  predavanje o centralnom bankarstvu za učenike trećeg razreda Srednje ekonomske škole Mirko Vešović (smjer bankarstvo) iz Podgorice. Prezentaciju je održala mr Ana Vlahović, savjetnica Glavnog ekonomiste CBCG.

 

 

Copyright 2007 © Centralna banka Crne Gore