Meetup Vol. 1 - CBCG FinTech Hackathon


08/09/2022

Drugi CBCG FinTech Hackathon, u organizaciji Centralne banke Crne Gore, ICT Cortexa i Udruženja banaka Crne Gore, biće detaljno predstavljen na Meetupu Vol. 1, danas - četvrtak, 8. septembra 2022. godine, od 18 do 19h.

Meetup će biti održan uprostorijama CBCG (zgrada ZOP-a, ul. Novaka Miloševa bb, Podgorica), a za sve koji žele da događaj prate online, obezbijeđen je i prenos putem livestreama na Facebooku i Youtube kanalu CBCG i ICT Cortexa.


CBCG Fintech Hackathon će biti održan od 7. do 9. oktobra 2022. godine, u online formatu, putem Takai platforme, a tema je Upoznaj svog klijenta – jednostavno i bezbjedno! O temi, načinu prijave i ostalim detaljima, na meetupu će govoriti Andrija Jovović, direktor Sektora za platni promet CBCG, Valentina Bulatović, šef Odjeljenja za razvoj finansijskih tehnologija i Gordana Kalezić, direktorica Direkcije za nadzor u oblasti sprečavanja pranja novca i finansiranja terorizma i zaštitu prava klijenata kreditnih institucija i korisnika finansijskih usluga.


Moderator razgovora će biti Aleksandar Drekalović, pomoćnik izvršnog direktora ICT Cortexa.


Molimo sve zainteresovane da se za prisustvo meetupu registruju putem forme na linku.